YAZ OKULUMUZ

PATİKA ANAOKULU

KEŞİF DOLU VE EĞLENCELİ YAZ PROGRAMIMIZ BAŞLIYOR…

Haziran – Temmuz –  Ağustos dönemlerini kapsayan Yaz Okulu Programımız “ GÜLE OYNAYA ETKİNLİKLERİMİZ “ile  devam ediyor.

Çeşitli ve renkli etkinliklerden oluşan Yaz Okulumuz ile; çocuklarımızın okulumuzda kaliteli  ve eğlenceli vakit  geçirmeleri hedeflenmektedir.

YÜZME

Fenerbahçe Spor Klubü’nde (Kalamış), Yaklaşık 8 yıldır Spor etkinliklerimiz, Avrasya Spor Kulübü Yüzme Branşının baş antrenörü Savaş Taftaf’ın koordinatörlüğünde Avrasya Spor Kulübü antrenörleri tarafından gerçekleşmektedir. Antrenörlerimizin hepsi konusunda uzman ve deneyimlidir.

Çocuklarımız, Başlangıç- Orta – İleri seviyelerine ayrılarak  yaklaşık 6 çocuğa 1 Antrenör düşmek süretiyle çalıştırılmaktadır. Yüzme dersleri; Nefes kontrolü, tek başına suda durma, dalış, duvarda ayak vuruşu, suda yuvarlanma, yüzüstü ve sırtüstü kayma vb tekniklerden oluşmaktadır.

Ayrıca okul öğretmenlerimizde çocuklarımızın yanında olmaktadır.  Yüzme programımız 3 yaş ve üzeri olan ve bezli olmayan çocuklarımızla yapılmaktadır.

JİMNASTİK

Kadıköy Kidspo Ekibi tarafından Kidspo Spor salonunda ve doğa da dönüşümlü olarak verilecek jimnastik dersleri ile statik ve dinamik ısınma, yürüyüş ve duruş çalışmaları, vücuda esneklik kazandırılması, koşu ve denge çalışmaları, küçük ve büyük kas gelişimi vb kazanımları içeren bir dizi etkinliği içermektedir.

YARATICI  DRAMA / ORFF;

Okulumuz başta olmak üzere farklı mekanlarda da gerçekleşecek olan yaratıcı drama dersleri ile çocuklar kurgusal ortamlarda çeşitli roller deneyerek ve deneyimleyerek tüm gelişim alanlarına destek olunacaktır. Orff ve Ritim çalışmaları da gerçekleşecektir.

SOKAK OYUNLARI;

Geçmişimizden bugüne kadar olan tüm sokak oyunlarını, kapalı ve güvenli olarak tahsis ettiğimiz Patika Sokağımızda oynayarak öğretmekteyiz. Sokak oyunları etkinliklerimizle birlikte çocuklarımızın kendi öznel yaşamlarına da bu oyunları taşıyarak; kendi oyunlarını organize edebildikleri sosyal bir ortam oluşturmalarına teşvik etmeyi ve geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

GEZİLER;

Her hafta doğa, kamp, atölyeler ve müzeler olmak üzere çeşitli geziler düzenlenecektir.

İLKOKUL YAZ ÖDEVLERİ ÇALIŞMASI;

İlkokul öğrencilerinin yaz ödevlerini yapmaya yönelik olarak düzenlenen çalışma programlarıyla ve deneyimli öğretmenlerimizin desteği ile yürütülürken, diğer yaş grupların da hafifletilmiş ders programları yer alacaktır.

Programımız;

Yüzme                  Haftada 2 Gün       Salı – Perşembe     Saat: 13.00 – 15.00

Jimnastik          Haftada 1 Gün     Çarşamba              Saat: 10.30 – 11.30

Y.Drama           Haftada 1 Gün       Pazartesi

Geziler                 Haftada 1 Gün       Gün değişebilir

Sokak Oyunları   Her gün

Diğer Okul  İçi Etkinliklerimiz  YAŞ GRUPLARINA göre ayrılmış sınıflarda ve Deneyimli Çocuk Gelişimi Mezunu Öğretmenlerimiz ile ;

• Resim-Sanat Etkinlikleri
  • Eğitsel Kutu Oyunları
  • Hikaye- Kukla Saati
  • Bahçe oyunları
  • Grup oyunları
  • Müzik
  • Masabaşı Oyunları
  • Partiler

Etkinlikleri sınıf öğretmenleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Yüzme Dersleri İçin Gerekli Belge ve Malzemeler:

• 2 adet fotoğraf
  • Hepatit B laboratuar tahlili veya Hepatit B aşı kartı fotokopisi
  • Mayo (Kızlar için tek parça, erkekler için slip mayo)
  • Bone (Olmayanlar için Avrasya Spor Kulübü logolu boneler ücreti mukabilinde sağlanabilir)
  • Havuz Terliği (Çocukların rahat yürüyebilmesi için parmak arası terlik olmaması tercih sebebidir)
  • Havlu

Tam gün, yarım gün seçeneklerimiz mevcuttur. Kontenjanımız Sınırlıdır.

Kahvaltı – Öğlen Yemeği ve İkindi yemek ücretleri fiyatlarımıza dahildir.

Alternatif Programlar için lütfen bizi arayınız

Yaz Okulumuzun Kayıtları Başlamıştır