BİZ KİMİZ

T.C.MEB Özel Patika Anaokulları

Patika Anaokulları, Atatürkçü,  çağdaş, yenilikleri araştıran,  çalışkan,  üzerinde yaşadığımız dünyaya, çevresine ve doğaya duyarlı, çocuklara pozitif ve bilimsel yaklaşmanın önemini bilen, çocuk gelişimi konusunda deneyimli kadrosu ile 2004 yılında kurulmuştur.

Çocuk gelişimi konusunda deneyimli kadrosuyla hazırladığı sevgi dolu, sıcak aile  ortamında, çocuklarımız eğlenip oyun oynarken, onların yaşayarak  keşif  yapmalarını, gözlem, deney, oyun,  resim yoluyla çocuklarımızın bedensel,  zihinsel, duygusal, sosyal alanlarda gelişimlerine destek  vermektedir.

PATİKA , uyguladığı “OYNAYARAK  EĞİTİM” programı  ile çocuklarınızı ;

– Öğrenmeyi sevip isteyen,
–  Yeniliklere açık,
–  Sorgulayan   ve soruların yanıtlarını araştıran
–  Özgüveni gelişmiş,
–  Özgür düşünebilen,
–  Kendini rahat ifade edebilen,
–  Yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanabilen ,
–  Sağlıklı iletişim kurabilen ,
–  İşbirliğine açık,

Bireyler olarak  yetiştirmeyi hedef edinmiş bir kurumdur.

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığının yayınlamış olduğu Okul Öncesi Eğitim Programı , çocukların ilgi, istek, yetenek ve başarı durumları dikkate alınıp  zenginleştirilerek uygulanmaktadır. Bu programa destek olarak ayrıca,  Math Their Way  Okul Öncesi Eğitim Programı uygulanmaktadır