YAZ OKULUMUZ

KEŞİF DOLU VE EĞLENCELİ

YAZ PROGRAMIMIZ

Haziran – Temmuz –  Ağustos dönemlerinde,   3 – 5 ve 6-8 yaş çocuklara yönelik Yaz Okulu Programımız “ GÜLE OYNAYA ETKİNLİKLERİMİZ “ile  devam ediyor.

Yaz programımız çeşitli etkinliklerden oluşturarak çocuklarımızın okulumuzda kaliteli  ve eğlenceli vakit  geçirmeleri hedeflenmektedir.

Spor etkinliklerimiz, Avrasya Spor Kulübü Yüzme Branşının baş antrenörü Savaş Taftaf’ın Koordinatörlüğünde Avrasya Spor Kulübü Antrenörleri tarafından gerçekleşmektedir. Antrenörlerimizin hepsi konusunda uzman ve deneyimlidir.

YÜZME dersleri İstek Belde İlköğretim Okulu Yüzme Havuzunda verilmektedir.

SPORTİF BECERİ GELİŞTİRME çalışmaları ;( Jimnastik, Salon Sporları )   Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Ardan tarafından dış mekanda düzenlenen aktivitelerle yapılmaktadır.

YARATICI  DRAMA / ORFF çalışmaları ;  Çağdaş Drama Derneği Lideri – Eğitmeni ve Okulumuzun Bahariye Şube  Yöneticisi  Özlem Duman tarafından gerçekleştirilmektedir.

ÇOCUK YOGASI çalışmaları ;  Yoga uzmanları tarafından masallaştırılmış süreçlerle doğa içinde yoga dersleri verilmektedir.

4+4+4 YENİ SİSTEME HAZIRLIK PROGRAMI; Çocukların 4+4+4 yeni sisteme daha rahat adapte olabilmesi için desteklemek amacıyla Uzman Psikologumuz tarafından hazırlanan programlar uygulanmaktadır.

Kategori: GENEL